19 Aralık 2012 Çarşamba

19 Aralık Çarşamba Futbol İddaa Yorumları

BENFİCA AFFETMEZ

534 Bursaspor-1461 Trabzon   MS1 1,20

1461 Trabzon Galatasaray galibiyeti ile büyük birçıkış yakaladı. Disiplinli bir ekip görüntüsü veriyorlar ancak karşılarında önlemlerini almış bir Bursaspor göreceklerine inananıyorum. Bursaspor kendi evinde kaybetmez 2-3 golde denenebilir.

537 Wolsburg-Leverkusen        MS2 2,20

Wolsburg'da geçmiş yıllardan eser yok kulup bu yılda kan kaybediyor yenilgiler alıyor elbette çıkış arıyorlar fakat bu maçta istediklerini alamıyacaklar. Favori Leverkusen kaybetmez  MS2 diyorum. Üst veya 02 de denenebilir.

540 Fenerbahçe-Sivasspor        KG VAR  1,55

Derbi maçında 2, yarı oynanan futbol Fenerbahçe adını üzücüydü. Meireles ve Kuyt 'tan yoksun sahaya çıkacak olan sarı kanaryanın yedek ağırlıklı sahaya çıkması bekleniyor. M.Gladbach maçında yedeklerin hazır olmadığını gördük. Her iki takımda gol atar.

547 Olhanense-Benfica              MS2     1,40

En güvendiğim maçlardan biri Benfica'ya güvenen bahisçiler kazançlı çıkacaklar. Son 10 maçta sadece bir beraberlik daha ne olsun rakip Olhanense ise son 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi. 1,40 oran bu maç için son derece tatminkar .MS2 Benfica banko diyorum. başkada bir şey demiyorum.

543 Stutgart-Köln                       MS1    1,30

Stutgart ligde başarılı bir ekip bu başarıyı kupada  da sürdüreceklerine inanıyorum. Kupada yoluna devam eden taraf ev sahibi olur Stutgart kendi evinde kaybetmez.

546 Heerenveen- Feyenord        KG VAR 1,30   

Bol gollü geçeceğine inandığım bir maç iki takımda gol bulur. zaten hollanda liginde gol atmayıp ne yapacaklar KG VAR  veya ÜST denenebilir . Sistemciler için 4-6 yazılabilir

545 Leeds- Chelsea                   MS2    1,65

Japonyadan kupasız dönen Maviler kupayı Corintihas'a kaptırdı.Taraftarların Benitez 'e olan öfkesi ve Corintihas mağlubiyeti takım üzerindeki baskıyı arttırıyor bunun ooyun üzerindeki etkisi pozitif yönde olur .Chelsea Handikapı aşabilir . 

1 yorum:

  1. arkadaşlar penis büyütme ile ilgili sitemizi ziyaret edebilirsiniz http://kazanhayati.wordpress.com/

    YanıtlaSil