19 Ocak 2013 Cumartesi

20 Ocak Pazar Futbol İddaa Yorumları

Chealsea İlk Yarıda . . .


311 Antalyaspor- Gençlerbirliği     ÜST  1,55

Her iki takımda hücüm futbolu oynamayı seviyor. Antalya'da Tita sakat. Gençlerbirliği defasta sorunlar yaşıyor. Bu maçta her iki takımın karşılıklı golleri ile ÜST biteceğini düşünüyorum.

324 Chelsea- Arsenal     İY1  2,15

Premier ligde zorlu bir mücadele. Chelsea evinde çok iyi oynuyor. Maça baskılı başlayıp golü bulacaklarını düşünüyorum. İlk yarı Chelsea' nin üstünlüğü ile geçilir. Tercihim İY1

325 Ajax - Feyenoord   MS1  1,50

Hollanda liginde Ajax  Feyenoord ile karşılaşacak. Bu karşılaşmaya favori olarak çıkan Ajax ev sahibi avantajı ile maçı zorlanmadan alır.

335 Trabzonspor  - KDÇ Karabük  İY0  2,05

Spor Toto Süper Ligde İlk yarı Fenerbahçe ve Galatasaray' deplsamanda 3-1 lik skorlarla yenen Karabük Trabzon deplasmanında galibiyete ulaşamayabilir ama maçın ilk yarısında kalesinde gol görmez  İY0 olur.

343 Lille - Nice     MS1  1,50

Fransa liginde evinde başarılı bir grafik çizen Lille deplasmanlardan puan çıkarmakta zorlanan Nice ile karşılaşacak. Bu karşılaşmada Lille kendi evinde kaybetmez. Süpriz oynamak isteyenler  H1 oynayabilir.

351 Fenerbahçe - Elazığspor    Handikaplı MS1  1,55

Yılmaz Vural'lı Elazığspor Fenerbahçe Deplasmanında pek varlık gösteremez. Fenerbahçe devre arasını çok iyi geçirdi kendi evinde Elazığspor'u Handikaplı Mağlup eder.

365 Valencia - Real Madrid   ÜST 1,40

Ligdeki kötü gidişe bir türlü dur diyemiyen Madrid Valencia deplasmanında ne yapacağı belli olmaz bu yüzden tercihim ÜST


0 yorum:

Yorum Gönder