18 Şubat 2013 Pazartesi

19 ŞUBAT 2013 BASKETBOL İDDAA YORUMLARI


RİGA ASK DİRENİR

702 KARŞIYAKA-VENTSPILS(6,5-12,5) Ms2
Karşıyaka haftasonu yorucu bir Telekom maçı oynadı. Rakibi ise ligde zayıf ekiplerinden biri ile oynadı. Karşıyaka yorgun Ventspils ise daha dinç.İlk maçta da handikapta kalmışlardı. Belki maçı kaybederler ama handikapta kalırlar.

703 TOFAŞ-NORRKOPING(6.5-12.5) İy1
Bu maçtan mümkun olduğunca uzak durmanızı tavsiye ederim. Bu tarz maçlarda ilginç bir şekilde Tofaş rakibi karşısında çok zorlanıyor. Kadro kalitesi bakımından Tofaş bir adım önde bu yüzden tercihim iy1.

705 BILBAO- RİGA ASK(6.5) MS2
Riga çok ilginç bir biçimde haftasonu Nymburk'a kaybettiler. Bilbao ise liginde galibiyetle yoluna devam ediyor. Bilbao ilk maçta
yenilmişti rakibine bu maçta bunun hırsıyla çıkacaklardır fakat yenseler bile 7farkı zor görüyorum tercihim ms2.

706 GALATASARAY - KIZILYILDIZ (155.5) Alt
Galatasaray Hawkins gittikten sonra sistemini hiç bozmadı ve Gordon'un yokluğunda Efes'i yendiler. Kızılyıldız ise pazar günü derbi oynadı ve hezimete uğradı. Bunun moral bozukluğu ile sahaya çıkacaklar. Hücum düzenleri çok bozuldu. Galatasaray ise savunmasıyla ayakta kalıyor. Bu maçtada iyi savunma yapar ve maç alt biter.

707 VALENCİA - NYMBURK (8.5-15.5) İY1
Valencia hafta sonu çok rahat maç oynadı ve 100lü sayıları buldu. Takım dinlenmiş, formda ve moralli geliyor. Nymburk ise ligde Riga'yı son çeyrekteki harika oyunu ile yendi. Fakat Nymburk Valencia'ya karşı fazla direnemez ilk yarıdan handikapı aşar. Süprizciler için tercihim 1den2.

0 yorum:

Yorum Gönder