25 Ekim 2016 Salı

26 Ekim 2016 Çarşamba Futbol İddaa Yorumları

476 Panionios - Levadiakos

Yunanistan Kupası H grubu 1. hafta mücadelesinde Panionios ve Levadiakos Türkiye saati ile 15:00'da karşı karşıya gelecek her iki takımda da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Aralarında oynanan son 10 maçta Panionios 6 galibiyet alırken Levadiakos'un 4 galibiyeti bulunuyor. Bu maçlarda Panionios'un 13 golüne Levadiakos 11 gol ile karşılık verdi.

Panionios son maçta deplasmanda AEK Atina ile 0-0 berabere kaldı. Levadiakos ise bir gün sonra oynadığı maçta sahasında Panaitolikos'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Panionios deplasmanda AEK Atina'dan aldığı 1 puan'ın morali ile Levadiakos karşısında galip gelmesini bilecektir MS1 oranı 1.60.

487 Amkar - Ural 

Rusya kupası 6.turunda Amkar ve Ural tek maç usulü eleme sistemi üzerinden oynanacak maçta Türkiye saati ile 17:00'da karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynana son 8 maçta Amkar ve Ural'ın 3'er galibiyeti bulunuyor 2 maç berabere sonuçladı. Aralarında oynanan son maç Amkar galibiyeti ile sonuçlandı. Amkar oynadığı son lig maçında Krosnodar deplasmanından 1-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı.Ural da sahasında konuk ettiği Spartak Moskova'ya 1-0 kaybetti.

Her 2 takım da son dönemde oynadığı maçlarda gol yollarında sıkıntı çekiyor. 2 Takımın da oynadığı son 4 maçta 2,5 ALT bitti. Tek maç usulü eleme maçı olması ve hafta içi maçı olması sebebi ile bu maçta da az gol olacaktır. Bu maç için tahminim 1,5 ALT Oranı 2,15

496 Dinamo Kiev - Zorya 

Ukranya kupası 4. turunda Beşiktaş'ın şampiyonlar ligindeki rakibi Dinamo Kiev ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligindeki rakibi Zorya tek maç eleminasyon sistemi üzerinden oynanacak müsabaka Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak. 

İki takım aralarında oynanan son 10 maçta Dinamo Kiev'in 6 Zorya'nın 2 galibiyeti bulunuyor. 2 maç berabere sonuçlandı.Genel olarak Dinamo Kiev üstünlüğü göze çarpsa da geçtiğimiz ay oynanan lig maçında Zorya deplasman'da 1-0 kazanmayı başarmıştı. Yine deplasmanda oynayacak Zorya Dinamo Kiev karşısında süpriz bir sonuç arayacak.

Her ne kadar Zorya geçtiğimiz maç süpriz bir sonuç almış olsa da Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'ın deplasmanda Napoli galibiyeti ile umutları azalan Dinamo Kiev Zorya Karşısında süprize izin vermez. Dinamo Kiev Kazanır. MS1 Oran 1.20

525 West Ham - Chelsea 

İngiltere Lig kupasında son 16 turunda West Ham ve Chelsea tek maç üzerinden oyananacak eleme maçında Türkiye saati ile 21:45'de karşı karşıya gelecek. 2 takım arasında oynanan son 10 maçta Chelsea'nin 6 galibiyeti bulunuyor. West Ham'ın ise bu 10 maçta 2 galibiyeti var . 2 maç berabere sonuçlandı.Ağustos ayının ortasında oynanan son maçta Chelsea evinde 2-1'lik sonuçla üstünlük sağladı. 

Chelsea'nin kadrosunda Fabregas ve Ivanovic sakat Kurt Zouma ve Obi Mikel'in durumları ise belirsizliğini koruyor. West Ham tarafında ise Samuel Byram , Gökhan Töre , Masuaku , Anrew Carroll sakar Ayew ise belirsizliğini koruyor.

West Ham Forvet hattı bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Henüz bir forvet oyuncusu ile gole ulaşamadı. West Ham'ın gol yükünü bu sezon orta saha oyuncuları çekiyor. Chelsea'de ise Diego Costa 10 maçta 7 gol ile öne çıkan oyuncu durumunda. 

Maç için tahminim İY2/MS2 Oranı 2.35

Banko Kuponlar için TIKLAYIN : http://bit.ly/2ekDTBS










2 yorum: