9 Haziran 2015 Salı

9 Haziran 2015 Salı 2015 Futbol İddaa yorumları

507 D.Kongo Cumhuriyeti - Kamerun 



D. Kongo ile Kamerun hazırlık maçında karşı karşıya.Maç tarafsız sahada oynanacak. Kamerun'da ülkemizden tanıdığımız  Chedjou ve Kweuke'de aday kadroda.Kongo'da ise Bakambu kadroda. Kamerun hoca değişikliğinden sonraki ilk maçına çıkacak. Yeni antrenörü Roberto Donadoni serbest hücümu seven bi antrenör. Kamerun yeni hocası ile Kongo'yu yener.Kongo'nun direneceğini düşünerek 2 fark olmaz düşüncesindeyim.

Banko : Ms1 1,60
Süpriz : H0 3.30

508 Gürcistan - Ukrayna 


Bu sene Ukrayna ekipleri altın sezonunu yaşadı desek yalan olmaz. Shaktar, Dinamo Kiev'in başarısının yanında Dnipro'da UEFA'da final oynadı. Aday kadroda Yarmolenko, Konopleyenka gibi çok teknik ve hızlı kanat oyuncuları var. Gürcistan cephesinde ise  Ukrayna karşısına yedek kadrosu ile çıkacak. Aday kadroda ülkesinin oyuncuları ağırlıkta. Gol atmaları çok zor. Ukrayna bu maçı kazanır.

Banko : Ms2 1,30
İdeal : Kg Yok 1.65
Süpriz : H2 2.05

509 Bologna - Pescara


Serie A'ya çıkan takımı belirleyecek maça ev sahipliği yapacak olan Bologna,eşleşmenin ilk ayağında deplasmandan golsüz beraberlikle dönerek küçük bir avantaj elde etti.Bologna her ne kadar rakibine oranla kazanmaya daha yakın görünse de öncelik gol yememekte olacaktır.Bu durumun skoru alt seviyede tutacağını ve 2.5 gol barajının aşılamayacağını düşünüyorum.

Banko : Alt 1.45
İdeal : Ms1 1.80

510 St Patricks - Bohemian


Bohemian Dundalk deplasmanında kazanarak önemli bir sürprize imza atmıştı. Fakat bu maç öncesi takımda önemli eksikler var. Savunmadan Pender, Best ve 4 gollü forvet Griffin yok. Sakatlıkları bulunan defanstan 1 gollü Mulcahy, 2 gollü ortasaha Murphy ve 1 gollü Kavanagh'ın durumları belirsiz. Ev sahibinde 5 gollü Conan Bryne dışında eksik yok. Önemli eksikleri olan rakibi karşısında St.Patricks maçın favorisi.

Banko : Ms1 1,50

0 yorum:

Yorum Gönder